Eerste bezoek

Allereerst stelt de chiropractor vragen over uw klachten en gezondheidstoestand. Vervolgens volgt een grondig lichamelijk onderzoek. De chiropractor maakt gebruik van verschillende methoden om te onderzoeken waar de klacht vandaan komt. Het doel van het onderzoek is vinden wat de oorzaak van de klacht is en waarom het zich heeft  ontwikkeld. Daarna zal de chiropractor uitleggen wat er aan de hand is en wat uw persoonlijk behandelplan zal worden.  Soms worden er röntgenfoto's, MRI of een bloedtest aangevraagd.

 50 - 60 minuten

Behandel Methode

Tijdens de behandeling vermindert de chiropractor direct spierspanning en verbetert zowel de beweging als de functie van spieren, gewrichten, peesplaten, pezen, banden, zenuwen en organen.  Chiropractie doet niet aan symptoombestrijding, maar pakt de óórzaak van het probleem aan. De chiropractor past druktechnieken toe en heeft als doel blokkades en storingen in het zenuwstelsel op te heffen en de beweeglijkheid te herstellen, zodat het zenuwstelsel weer in balans komt.

20-30 minuten

De Chiropractor werkt met een onderzoekssysteem waarmee naar de achterliggende disfuncties in uw lichaam word gezocht; disfuncties die verantwoordelijk zijn voor uw fysieke  klachten.  Na het onderzoek en het in kaart brengen van het functioneren van het lichaam gaat de chiropractor direct aan de slag, met behulp van een breed scala aan behandel technieken. Chiropractie is bovendien een veilige geneeswijze, waarbij geen medicijnen worden gebruikt.

Kleine greep uit de technieken:

 

SOT 

Sacrale Occipitale Techniek

 

DT

Diversified Technique

 

AK    

Applied Kinesiologie 

 

DNS  

Dynamic Neuromuscular Stabilization 

 

SFMA  

Selective Functional Movement Assessment

 

Dry Needling

 

McKenzie protocol

Heeft uw nog vragen over als chiropractie voor uw is? Stuur ons een berichtje.

AVANT-GARDE CHIROPRACTIE, Guy Klooster, Chiropractie Haarlem, Chiropractie Bloemendaal, Chiropractie Overveen, Rugpijn, Rugklachten

KVK  : 74557025

BTW : NL859947300B01

AGB : 90060930

©Avant-Garde Chiropractie

023-2052188 

WHATSAPP +31 6 15153966