Bethan Phipps

DC , MChiro, FIBFN-CND-H

Bethan Phipps studeerde cum laude af aan de Anglo-European College of Chiropractic in Bournemouth, United Kingdom met een Master of Chiropractic (Mchiro). De afgelopen jaren werkte zij in Engeland en Nederland als chiropractor. Haar passie is fietsen door de natuur, yoga, tijd doorbrengen op het strand met haar familie en vrienden, koken and natuurlijk fit en gezond blijven.

Bethan kwam in aanraking met Chiropractie door haar vader. Als gevolg van een parachuteongeluk bij de Royal Marines liep hij een whiplash op die een ernstige hernia in de nek veroorzaakte. Door chiropractische zorg wist hij weer terug aan het werk te gaan. Zo raakte Bethan op jonge leeftijd gefascineerd door het effect van de behandelingen en een medicijn vrije, holistische aanpak, waarna zij besloot Chiropractie te gaan studeren.

Bethan Phipps

DC , MChiro, FIBFN-CND-H

Bethans specialisme in Avant-Garde Chiropractie

Bethan behandelt, naast reguliere patiënten, veel moeders, baby’s en kinderen. Voor Bethan ligt hier ook haar specialisme: zwangerschap en pediatrie, van aanstaande moeder met baby nog in de buik tot de eerste weken als zuigeling tot peuter/kleuter.

Voor haar specialisatie tot pediatrisch specialist volgde Bethan de opleiding in SOT (Sacrale Occipitale Therapy) via Williams seminars en behaalde ze het diploma van de IAFNR (International Association of Functional Neurology and Rehabilitation). Hierbij ligt de focus op ADHD, Autisme, ADD, OCD, Tourettes & Dyslexia. Daarnaast is zij gediplomeerd in de Webster-techniek voor de behandeling van zwangere vrouwen via het ICPA (International Chiropractic Paediatrics Association).

Bethan is een “Fellow” van The International Board of Functional Neurology for Childhood Neurodevelopment Disorders for Healthcare (FIBFN-CND-H).

Maak een afspraak