Carly Zuehlke 

DC,  CCSP, MS, FICC

Doctor of Chiropractic

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

MA     08:30 - 16.30

DI                 - 

WO    08.30 - 16.30
DO              - 

VR                -

OVER CARLY

Carly verhuisde in January 2019 naar Haarlem vanuit America. Zij behaalde haar titel Doctor of Chiropractic and Sports Science & Rehabilitation Master aan Logan College of Chiropractic University in Chesterfield, Missouri, USA. Daarnaast heeft zij de titel ICCSP (International Certified Chiropractic Sports Practitioner) en heeft zij op vele internationale sport evenementen gewerkt. Carly is de trots op het ontvangen van de Sports Chiropractor of the Year Award (2017) en de Rising Star Chiropractor Award (2014) van de  Colorado Chiropractic Association. Zij is onderdeel van de International College of Chiropractors (F.I.C.C). In februari 2015 werd ze geselecteerd om 2 weken te werken in het US Olympic Training Center in Colorado Springs, CO.

CARLYS SPECIALISME IN AVANT-GARDE CHIROPRACTIE

Carly werkte met zwemmers, triatleten, gewichtheffers, pentatleten, schieten, kunstschaatsers, gymnastiek en Olympisch worstelen. Carly is gespecialiseerd in sportblessures en correctieve behandelingen door middel van manuele technieken en revalidatie. Ze is van mening dat de combinatie van deze technieken zorgt voor minder patiëntenbezoeken met langdurigere resultaten. Haar kennis van het lichaam eindigt niet bij de verzorging van de wervelkolom, maar strekt zich uit tot de behandeling van alle gewrichten, van de enkel en de knieën tot de schouders en de ribben. Deze combinatie van vaardigheden geeft haar een uniek vermogen om een diagnose te stellen van de onderliggende oorzaak van veel aandoeningen die andere artsen misschien zijn ontgaan.

 

 

Carly heeft deelgenomen aan de 2 hele marathons en meer dan 20 halve. Naast hardlopen geniet ze ook van de olympische triatlon afstand, wandelen, reizen, natuurfotografie en tijd doorbrengen met haar familie.

AVANT-GARDE CHIROPRACTIE, Guy Klooster, Chiropractie Haarlem, Chiropractie Bloemendaal, Chiropractie Overveen, Rugpijn, Rugklachten

KVK  : 74557025

BTW : NL859947300B01

AGB : 90060930

©Avant-Garde Chiropractie

023-2052188 

WHATSAPP +31 6 15153966