edd26de6-8bf6-4c37-85d4-ceb0d58a2410.JPG

Carly Zuehlke

DC, ICCSP, MS, FICC

08.20 - 14.00

08.20 - 14.00

08.20 - 14.00

GESLOTEN

MAANDAG

DINSDAG

WOENSDAG

DONDERDAG

VRIJDAG

OVER CARLY

Carly behaalde haar titel Doctor of Chiropractic and Sports Science & Rehabilitation Master aan Logan College of Chiropractic University in Chesterfield, Missouri, USA.   Ze verhuisde in january 2019 vanuit Amerika naar Haarlem met haar familie.

Carly heeft deelgenomen aan twee hele marathons en meer dan 20 halve. Naast hardlopen geniet ze van de olympische triatlonafstand, wandelen, reizen, natuurfotografie en tijd doorbrengen met haar familie.

CARLYS SPECIALISME IN AVANT-GARDE CHIROPRACTIE

Carly heeft de titel ICCSP (International Certified Chiropractic Sports Practitioner) en heeft zij op vele internationale sportevenementen gewerkt.  In februari 2015 werd ze gevraagd om twee weken in het US Olympic Training Center in Colorado Springs te werken. Carly werkte met zwemmers, triatleten, gewichtheffers, schutters, kunstschaatsers, turners en olympische worstelaars.

Carly is gespecialiseerd in sportblessures en correctieve behandelingen middels manuele technieken en revalidatie. Ze is ervan overtuigd dat de combinatie van deze technieken zorgt voor minder klachten en langdurige resultaten.

Haar kennis van het lichaam eindigt niet bij de behandeling van de wervelkolom, maar strekt zich uit tot alle gewrichten, van enkel en knieën tot schouders en ribben. De combinatie van deze vaardigheden maakt dat zij een diagnose kan stellen van de onderliggende oorzaak van veel aandoeningen. Ook Carly heeft deze cursussen gevolgd om sporters en topsporters verder te helpen! 

- USA Triathlon Level 1 Coach

- Certified Strength and Conditioning Specialist by NSCA

- DNS Certified Exercise Trainer