Chiropractie bij nekklachten

Chiropractie kan effectief ingezet worden bij nekklachten om pijn te behandelen en verlichten. Bij Avant-Garde Chiropractie begrijpen we hoe belemmerend nekklachten kunnen zijn in uw dagelijks leven. Door middel van chiropractie richten we ons op het verlichten van uw pijn en het verbeteren van uw mobiliteit. Of uw nekklachten nu acuut of chronisch zijn, onze deskundige aanpak zorgt voor een gepersonaliseerde behandeling die is afgestemd op uw specifieke situatie.

Maak een afspraak
  • Meer energie, minder pijn
  • Samenwerken aan uw gezondheid
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Ruime openingstijden
  • Persoonlijke aandacht

Hoe chiropractie verlichting biedt bij diverse nekklachten

Chiropractie is een effectieve behandeling bij een breed scala aan nekklachten. Door middel van chiropractische behandelingen kunnen we niet alleen de pijn verlichten, maar ook de oorzaak van de klachten aanpakken. Chiropractie kan worden ingezet voor verschillende soorten nekklachten, waaronder:

Deze klachten kunnen vaak leiden tot beperkingen in uw bewegingsvrijheid en algehele welzijn. Onze gespecialiseerde chiropractors gebruiken diverse technieken om deze klachten effectief te behandelen, zodat u snel weer een verbeterde kwaliteit van leven ervaart.

Meer over chiropractie
chiropractie bij nekklachten

Waarom Avant-Garde Chiropractie?

Maak een afspraak
Uw vertrouwd chiropractie praktijk

Binnen Haarlem en omgeving. Alle leeftijden zijn welkom!

Wij kijken voorbij de symptomen

Om de achterliggende oorzaak te vinden. Geen tijdelijke pijnverlichting, maar een oplossing voor uw klacht.

Gespecialiseerd in diverse technieken

Zoals chiropractische manipulaties, Applied Kinesiology, Sacral Occipital techniek, dry needling, shockwave therapy, IAMFR bindweefselrelease en kinesiotaping.

Aangesloten bij een beroepsvereniging (DCF)

Waardoor u verzekerd bent van professionele, veilige behandelingen die door de meeste zorgverzekeraars vergoed worden (aanvullende dekking).

Ervaren chiropractoren met verschillende specialisaties

Onder één dak voor topsporters, zwangere vrouwen, kinderen en baby’s.

Geen verwijzing nodig

Van uw huisarts om een afspraak te maken

Maak uw afspraak voor een pijnvrije nek

Heeft u last van nekklachten en zoekt u naar een deskundige behandeling? Maak dan een afspraak met onze specialisten. Naast nekklachten kunnen onze experts u ook helpen met behandelingen voor rugklachten, hoofdpijnklachten en andere gewrichtsklachten. Wij staan klaar om u te voorzien van de beste zorg en behandelingen, specifiek afgestemd op uw behoeften. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op voor een eerste consult. Bereik ons telefonisch via +31 (0) 23 2052188 of stuur een e-mail naar info@avantgardechiropractie.nl.

info@avantgardechiropractie.nl023 2052188

Blog

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, ontvang tips en krijg adviezen in onze blog.

In verwachting? Dit zijn de meest voorkomende zwangerschapsklachten

Gefeliciteerd, je bent zwanger! Het moment waarop je ontdekt dat je zwanger bent, brengt vaak een mix van gevoelens met […]

Last van stijve nekspieren? Tips om je snel beter te voelen

Stijve nekspieren kunnen vervelende klachten met zich meebrengen die je dag flink in de war schoppen. In het begin heb […]

Stuitligging bij zwangerschap: oorzaken, risico’s en oplossingen.

Als aanstaande moeder kan het moment waarop je ontdekt dat je baby in stuitligging ligt, een mix van gevoelens oproepen. […]

Maak een afspraak