CHIROPRACTOR

BETHAN PHIPPS

DC , MChiro, FIBFN-CND-H

Doctor of Chiropractic

MA     09:00 - 14.30

             17.00 - 20.30

DI       09:00 - 14:30

WO     09.00- 14.30
DO     14.00 - 21.00 

VR      08.30 - 14.00

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
OVER BETHAN

Bethan Phipps studeerde  cum laude af aan de Anglo-European College  of Chiropractic te Bournemouth, United Kingdom met een Master of Chiropractic (Mchiro). De afgelopen vijf  jaar werkte zij in Engeland en Nederland als  Chiropractor.  Haar passie is fietsen door de natuur, tijd door brengen op het strand met haar familie en vrienden, koken and natuurlijk fit en gezond blijven.

 

Bethan raakte betrokken met Chiropractie door haar vader, door een parachute ongeluk bij de Royal Marines liep hij een whiplash op die voor een hevige hernia zorgde in de nek. Door Chiropractische zorg wist hij weer terug aan het werk te gaan.  Zo raakte zij op jonge leeftijd gefascineerd door het effect van de behandelingen en medicijn vrije holistische aanpak waarna zij besloot Chiropractie te gaan studeren.  

 

BETHANS SPECIALISME IN AVANT-GARDE CHIROPRACTIE

Bethan behandelt naast reguliere patiënten veel moeders, babies en kinderen. Voor Bethan ligt hier ook haar specialisme, zwangerschap en pediatrie van aanstaande moeder met baby nog in de buik naar de eerste weken als pasgeboren tot kleuter in de ontwikkeling. Tijdens haar verdieping tot pediatrisch specialist heeft Bethan haar scholing via de Williams seminars in SOT (sacrale occipitale therapy) gedaan en heeft ze diploma van de IAFNR (International Association of Functional Neurology and Rehabilitation) waarbij de focus ligt op ADHD, Autisme, ADD, OCD, Tourettes & Dyslexia. Ze is ook een Fellow with the International Board of Functional Neurology for Childhood Neurodevelopment Disorders for Healthcare (FIBFN-CND-H).  Daarnaast is zij gecertificeerd Webster techniek behandelingen voor zwangere vrouwen via het ICPA (International Chiropractic Paediatrics Association).  Daarnaast heeft ze zich verdiept in de functionele geneeskunde, hierbij word gekeken naar de voeding en supplementatie om gezond te blijven.

AVANT-GARDE CHIROPRACTIE, Guy Klooster, Chiropractie Haarlem, Chiropractie Bloemendaal, Chiropractie Overveen, Rugpijn, Rugklachten

KVK  : 74557025

BTW : NL859947300B01

AGB : 90060930

©Avant-Garde Chiropractie

023-2052188 

WHATSAPP +31 6 15153966