Fysiotherapie

Op zoek naar goede fysiotherapie in de regio van Haarlem? Onze deskundige fysiotherapeut voorkomt dat uw klachten verergeren of terugkeren. Geen pijn meer!

Fysiotherapeut in Haarlem

Maak een afspraak

Wat is fysiotherapie?

Fysiotherapie en zorgverzekering

Wist u dat fysiotherapie gedeeltelijk in het basispakket zit van de zorgverzekering? Wat u precies vergoed krijgt, hangt af van uw leeftijd en de reden waarom u fysiotherapie krijgt. U kunt zich aanvullend verzekeren voor fysiotherapie die niet in de basisverzekering zit.

Waarom Avant-Garde Chiropractie?

Maak een afspraak
Uw vertrouwd chiropractie praktijk

Binnen Haarlem en omgeving. Alle leeftijden zijn welkom!

Wij kijken voorbij de symptomen

Om de achterliggende oorzaak te vinden. Geen tijdelijke pijnverlichting, maar een oplossing voor uw klacht.

Gespecialiseerd in diverse technieken

Zoals chiropractische manipulaties, Applied Kinesiology, Sacral Occipital techniek, dry needling, shockwave therapy, IAMFR bindweefselrelease en kinesiotaping.

Aangesloten bij een beroepsvereniging (DCF)

Waardoor u verzekerd bent van professionele, veilige behandelingen die door de meeste zorgverzekeraars vergoed worden (aanvullende dekking).

Ervaren chiropractoren met verschillende specialisaties

Onder één dak voor topsporters, zwangere vrouwen, kinderen en baby’s.

Geen verwijzing nodig

Van uw huisarts om een afspraak te maken

Wat doet een fysiotherapeut?

Wist u dat?

Wist u dat fysiotherapie een erkend beroep is in Nederland en de meeste andere landen over de hele wereld? Fysiotherapeuten hebben een universitaire of hbo-opleiding afgerond en zijn geregistreerd bij het BIG-register.

Hoelang duurt een fysiotherapiebehandeling?

Hoe vaak moet ik naar de fysio?

Klachten verhelpen en voorkomen met fysiotherapie

Maak een afspraak

De meest voorkomende klachten die met fysiotherapie worden behandeld:

Fysiotherapie in Haarlem

Voorbeeld

U heeft regelmatig last van uw rechterschouder. Hierdoor kunt u niet goed meer uw werk uitoefenen. Ook heeft de pijnlijke schouder invloed op uw privéleven; u bent door de pijn snel geïrriteerd en sporten lukt niet meer. De fysio zal proberen om zo snel mogelijk de pijn te verlichten, zodat u weer uw normale leven kunt oppakken. Tegelijkertijd wordt gekeken naar de oorzaak van de schouderpijn. Komt dit door overbelasting, een val of slechte houding? Door de oorzaak aan te pakken, kunnen klachten in de toekomst voorkomen worden. Een oplossing voor de lange termijn.

Maak een afspraak

Fysiotherapie combineren met chiropractie

Voorbeeld

Stel dat u last heeft van rugpijn. Een fysiotherapeut richt zich op het versterken van de spieren rondom de wervelkolom en het verbeteren van de flexibiliteit en bewegingsbereik in de rug.
 Een chiropractor richt zich op het uitlijnen van de wervelkolom en het verbeteren van de mobiliteit van de wervels en gewrichten in de rug. Door de combinatie van fysiotherapie en chiropractie wordt het genezingsproces versneld. Klachten gaan sneller weg of verdwijnen helemaal, u kunt weer met plezier uw dagelijkse activiteiten oppakken!

In onze praktijk kunt u terecht bij gekwalificeerde en ervaren professionals, zowel voor fysiotherapie als chiropractie. We staan klaar om u te helpen uw gezondheidsdoelen te bereiken. Maak vandaag nog een afspraak. Een verwijzing van een huisarts of specialist is niet nodig.

Maak een afspraak