Gewrichtsklachten

Chiropractie bij gewrichtsklachten

Bent u op zoek naar chiropractie bij gewrichtsklachten in Haarlem? De specialisten van Avant-Garde Chiropractie helpen u graag. Veel mensen hebben last van gewrichtsklachten. Een gewricht is het scharnier tussen twee botten. Enkele grote gewrichten zijn heup, knie en elleboog. Kleinere gewrichten zijn handen, vingers, knieën, tenen en tussen de ruggenwervels.

Gewrichtsklachten ontstaan vaak door overbelasting, artrose of een ontsteking. De pijn begint minimaal, maar wordt steeds erger. Bijvoorbeeld als u elke dag achter de computer werkt in een verkeerde houding. Een ‘muisarm’ is een probleem dat ontstaat door een herhaling van beweging, in dit geval veel typen en het scrollen met een muis. Soms komen gewrichtsklachten niet door het gewricht zelf, maar door de pezen, spieren, kraakbeen, het gewrichtskapsel of ontstoken huid. Als u niets doet, zal de pijn verergeren en waarschijnlijk verder uitbreiden.

Chiropractie kan helpen bij gewrichtsklachten met diverse oorzaken

Symptomen gewrichtsklachten

Waarom Avant-Garde Chiropractie?

Maak een afspraak
Uw vertrouwd chiropractie praktijk

Binnen Haarlem en omgeving. Alle leeftijden zijn welkom!

Wij kijken voorbij de symptomen

Om de achterliggende oorzaak te vinden. Geen tijdelijke pijnverlichting, maar een oplossing voor uw klacht.

Gespecialiseerd in diverse technieken

Zoals chiropractische manipulaties, Applied Kinesiology, Sacral Occipital techniek, dry needling, shockwave therapy, IAMFR bindweefselrelease en kinesiotaping.

Aangesloten bij een beroepsvereniging (DCF)

Waardoor u verzekerd bent van professionele, veilige behandelingen die door de meeste zorgverzekeraars vergoed worden (aanvullende dekking).

Ervaren chiropractoren met verschillende specialisaties

Onder één dak voor topsporters, zwangere vrouwen, kinderen en baby’s.

Geen verwijzing nodig

Van uw huisarts om een afspraak te maken

Maak een afspraak
Maak een afspraak