Doctor of Chiropractic

GUY KLOOSTER DC ICCSP

MA     14.00 - 21.00

DI       09.00 - 14.30

WO     14.00 - 21.00
DO     14.00 - 21.00

VR       09.00 - 17.00

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
OVER GUY KLOOSTER

Guy Klooster  was tijdens zijn jeugd in de regio Kennermerland werkzaam als buitensportinstructeur voor Step & Ko waarbij hij met veel scholen in en om Haarlem werkte. Daarnaast heeft hij jaren voor het gewest Noord-Holland Utrecht geschaatst. Helaas stopte deze carrière toen hij aan zijn studie begon. Nadat Guy zijn VWO diploma haalde verhuisde hij naar Engeland om chiropractie te studeren aan het (AECC ) Anglo European College of Chiropractic in Bournemouth.  Hij heeft zijn titel Masters in Chiropractic behaald aan het Anglo European College of Chiropractic in Bournemouth. Ook tijdens zijn studie is de sport een leidraad geweest en was hij twee jaar voorzitter van de sportafdeling van het College. Zodoende kwam hij in contact met de ‘leiders’ binnen ons vakgebied en in aanraking met de nieuwste onderzoeksmethoden en behandeltechnieken. 
Na het behalen van zijn diploma bleef Guy in Engeland waar hij werkte in een groot multidisciplinair team met onder andere Jean-Pierre Meersseman, die al jarenlang als chiropractor hoofd is van de medische staf bij AC Milan. Daar specialiseerde hij zich onder andere in complexe kaakproblematiek.  

GUYS SPECIALISME IN AVANT-GARDE CHIROPRACTIE

Voor onze chiropractor Guy is het helpen van een atleet om zijn volledige potentieel te realiseren een lange tijd interesse. Guy heeft onlangs zijn ICCSP-diploma (International Certified Chiropractic Sports Practitioner) met FICS (Federation of International Chiropractic Sports) ontvangen, heeft zijn FMS / SFMA-training (Functionele Bewegingsschaal / Selectieve Functionele Bewegingsbeoordeling) voltooid en was onlangs op de International Championship Powerlifting Games in Pilsen, Tsjechisch werkend als chiropractor. In combinatie hiermee bestudeert Guy verder DNS (Developmental Neuromuscular Stabilization) dat klinische protocollen gebruikt die zijn ontworpen om de locomotorische functie te herstellen en te stabiliseren. Dit is niet alleen voor zijn atletische patiënten maar voor iedereen!

 
AVANT-GARDE CHIROPRACTIE, Guy Klooster, Chiropractie Haarlem, Chiropractie Bloemendaal, Chiropractie Overveen, Rugpijn, Rugklachten

KVK  : 74557025

BTW : NL859947300B01

AGB : 90060930

©Avant-Garde Chiropractie

023-2052188 

WHATSAPP +31 6 15153966