Hoofdpijn

Chiropractie bij hoofdpijn

Chiropractie kan een effectieve behandelmethode zijn bij hoofdpijn. Chiropractie helpt veel mensen hun klachten te verminderen. Bij Avant-Garde Chiropractie in Haarlem richten we ons op het identificeren en behandelen van de onderliggende oorzaken van uw hoofdpijnklachten. Onze aanpak is gericht op het bieden van snelle verlichting en het voorkomen van toekomstige hoofdpijnklachten.

Chiropractie bij hoofdpijn

Hoofdpijn is ontzettend vervelend. Concentreren is lastig met zo’n bonkend gevoel in uw hoofd. Werk en andere dagelijkse dingen worden ineens een stuk lastiger.

Ook wordt uw humeur er vaak niet beter op. Waarom heeft u hoofdpijn? Die vraag is soms lastig te beantwoorden, want hoofdpijn kan door veel dingen komen. Denk aan slecht slapen, te veel cafeïne of een verkoudheid. In de meeste gevallen gaat hoofdpijn vanzelf over. Is dit niet het geval of heeft u regelmatig hoofdpijn? Dan is er iets mis.

Hoofdpijn verhelpen is vaak makkelijker dan u denkt. Met chiropractie hebben we geweldige resultaten behaald bij onze cliënten met hoofdpijn. U hoeft niet rond te blijven lopen met hoofdpijn. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van uw pijn. Met onze zachtaardige, veilige technieken bent u snel weer van uw hoofdpijn af. Van baby tot 65+, iedereen is welkom. We helpen u graag!

Oorzaken van hoofdpijn

Chiropractie

Symptomen van hoofdpijn

Hoofdpijn voelt voor iedereen anders. De ene persoon voelt het meer als een kloppende pijn aan de voorkant van het hoofd en de andere persoon als steken aan de achterkant van het hoofd. Soms veroorzaakt hoofdpijn ook nog andere klachten zoals misselijkheid. Hoofdpijnklachten zijn een signaal van het lichaam dat er iets mis is. De zenuwen op uw hersenvliezen worden geprikkeld, waardoor u hoofdpijn krijgt. Door de pijn te negeren met bijvoorbeeld pijnstillers, wordt er niets opgelost. Meestal is de oorzaak van hoofdpijn niet ernstig en kan het makkelijk voorkomen worden.

Dit kunt u zelf doen:

  • Zorg voor voldoende slaap
  • Verminder stress
  • Laat uw ogen eens controleren
  • Eet gezond
  • Zorg voor voldoende beweging
  • Probeer vaker te ontspannen
spanningshoofdpijn

Waarom Avant-Garde Chiropractie?

Maak een afspraak
Uw vertrouwd chiropractie praktijk

Binnen Haarlem en omgeving. Alle leeftijden zijn welkom!

Wij kijken voorbij de symptomen

Om de achterliggende oorzaak te vinden. Geen tijdelijke pijnverlichting, maar een oplossing voor uw klacht.

Gespecialiseerd in diverse technieken

Zoals chiropractische manipulaties, Applied Kinesiology, Sacral Occipital techniek, dry needling, shockwave therapy, IAMFR bindweefselrelease en kinesiotaping.

Aangesloten bij een beroepsvereniging (DCF)

Waardoor u verzekerd bent van professionele, veilige behandelingen die door de meeste zorgverzekeraars vergoed worden (aanvullende dekking).

Ervaren chiropractoren met verschillende specialisaties

Onder één dak voor topsporters, zwangere vrouwen, kinderen en baby’s.

Geen verwijzing nodig

Van uw huisarts om een afspraak te maken

Maak een afspraak
Maak een afspraak