Kevin Marillier

DC , MChiro

Kevin is geboren en getogen in Bulawayo, Zimbabwe. Al op jonge leeftijd kwam Kevin in aanraking met chiropractie welke een verschillende aanpak inhoudt bij het verbeteren van gezondheid en wellness. Later is hij verhuist naar England waar hij gegradueerde van high school. Daarna is Kevin met zijn studie begonnen bij “the Anglo European College of Chiropractic” in Bournemouth, England.

​Na het afstuderen met summa cum laude 2014, verhuisde hij naar Italië, waar hij in een medisch centrum in Milan als chiropractor bezig was. Hij werkte in Milan aan de kant van Dr. Jean Pierre Meersseman, die ook het medisch team bij AC Milan leidde.

Tijdens zijn werk in Italië deed Kevin veel ervaring op bij het helpen van verschillende aandoeningen en mensen uit alle vakken: van atleten, uitvoerende artiesten, kantoor werkers tot zwaar lichamelijke werkers.

Kevin behandelt naast zijn vaste patiënten ook dames die zwanger zijn en postpartum zijn.

Kevin Marillier

DC , MChiro

Kevins specialisme in Avant-Garde Chiropractie

Kevin is actief bezig om het best mogelijk level in gezondheid en wellness uit de patiënt te halen, of het daarom gaat om optimaal op het sportveld of het kantoor te functioneren, of alleen daarom, om van de gezondheid en vitaliteit te kunnen blijven genieten.

Hij heeft zowel cursussen gevold bij “Sacro Occipital Technique” als ook bij “The Carrick Institute of neuroscience and rehabilitation”.

Daarnaast heeft Kevin vele jaren ervaring en vele trainingen gevolgd bij de hantering van extremiteiten problemen.

Maak een afspraak