Rugklachten

Chiropractie bij rugklachten

Chiropractie biedt de oplossing bij diverse rugklachten. Bij Avant-Garde Chiropractie richten onze experts zich op het verminderen van uw rugklachten door middel van chiropractische technieken. Of uw klachten nu acuut of chronisch zijn, wij bieden een op maat gemaakte behandeling die gericht is op het verlichten van uw pijn en het verbeteren van uw mobiliteit en levenskwaliteit.

Het gebruik van chiropractie bij rugklachten

chiropractie bij nekklachten

Symptomen rugklachten

De symptomen van rugklachten zijn verschillend per persoon. Vaak uit rugpijn zich in een zeurende, stekende of scherpe pijn. Afhankelijk van de plek waar de pijn aanwezig is, zal opstaan, lopen, sporten, tillen of bukken pijnlijk zijn. Deze pijn is een signaal van het lichaam dat er iets mis is. De spieren spannen zich ter bescherming extra aan, waardoor bewegen nog lastiger wordt. Uw lichaam geeft aan dat u rust moet nemen. Door de pijn te negeren met bijvoorbeeld pijnstillers, wordt er niets opgelost.

Waarom Avant-Garde Chiropractie?

Maak een afspraak
Uw vertrouwd chiropractie praktijk

Binnen Haarlem en omgeving. Alle leeftijden zijn welkom!

Wij kijken voorbij de symptomen

Om de achterliggende oorzaak te vinden. Geen tijdelijke pijnverlichting, maar een oplossing voor uw klacht.

Gespecialiseerd in diverse technieken

Zoals chiropractische manipulaties, Applied Kinesiology, Sacral Occipital techniek, dry needling, shockwave therapy, IAMFR bindweefselrelease en kinesiotaping.

Aangesloten bij een beroepsvereniging (DCF)

Waardoor u verzekerd bent van professionele, veilige behandelingen die door de meeste zorgverzekeraars vergoed worden (aanvullende dekking).

Ervaren chiropractoren met verschillende specialisaties

Onder één dak voor topsporters, zwangere vrouwen, kinderen en baby’s.

Geen verwijzing nodig

Van uw huisarts om een afspraak te maken

Maak een afspraak
Maak een afspraak