Sophie Fringant

Chiropractor

Ik ben Sophie, een Franse chiropractor uit het zonnige zuiden van Frankrijk. Ik ontdekte chiropractie nadat ik als tiener mijn rug had bezeerd en dit was mijn eerste contact met het beroep. Ik was echt verbaasd over hoe chiropractie me hielp om zo goed mogelijk te functioneren, op één lijn en in vrede (zowel mentaal als fysiek). Zelf chiropractor worden was toen een evidentie.

Na mijn studie chiropractie in Frankrijk en in Engeland, waar ik ben afgestudeerd, kan ik je nu begeleiden op jouw genezingsreis. Mijn doel is om je te helpen optimaal te functioneren door ervoor te zorgen dat je zenuwstelsel vrij is van storingen en blokkades. Het maakt niet uit hoe oud je bent of wat je achtergrond is, je lichaam heeft een natuurlijk vermogen om te genezen en ik ben er om je op deze reis te ondersteunen. Ik ben een erg nieuwsgierig persoon, altijd blij om nieuwe mensen te ontmoeten; actief
luisteren en werken met empathie zijn mijn twee belangrijkste essenties als chiropractor.

Sophie is tevens gespecialiseerd in zwangerschap, postpartum, baby’s en kinderen.

Sophie Fringant

Chiropractor

Ik ben nu twee jaar in Nederland en als ik niet in de praktijk ben om jou van dienst te zijn, kun je me meestal vinden terwijl ik yoga beoefen, fotografeer, wandel en nieuwe plaatsen ontdek.

Ik ben erg enthousiast om dit nieuwe avontuur bij Avant-Garde te beginnen met dit geweldige team en ik kan niet wachten om jullie allemaal te ontmoeten!

Maak een afspraak