Zwangerschapsklachten

Chiropractie bij zwangerschapsklachten

Chiropractie bij zwangerschapsklachten kan een veilige en natuurlijke manier zijn om verlichting te vinden tijdens uw zwangerschap. Bij Avant-Garde Chiropractie begrijpen we dat zwangerschap gepaard kan gaan met diverse lichamelijke klachten, zoals rugpijn, bekkenpijn en vermoeidheid. Onze ervaren chiropractors zijn gespecialiseerd in chiropractie bij zwangerschapsklachten. Wij bieden comfort en verlichting aan tijdens deze bijzondere tijd door middel van onze behandeling bij zwangerschap in Haarlem.

 

Is chiropractie veilig bij het behandelen van zwangerschapsklachten?

Misschien heeft u nog twijfels om een gespecialiseerde chiropractor van onze praktijk te bezoeken tijdens uw zwangerschap. Chiropractie is 100% veilig voor uzelf en de baby. U kunt in alle fases van de zwangerschap terecht, ook in de laatste weken voor de geboorte. Natuurlijk maken we de behandeling zo comfortabel mogelijk. Daarnaast geven we oefeningen mee, zodat u zelf ook iets kunt doen om eventuele klachten te verminderen. We richten ons niet alleen op het verminderen van uw ongemakken, maar ook op het ondersteunen van een gezonde zwangerschap.

Bent u ook in blijde verwachting? U kunt bij ons terecht voor:

Diverse zwangerschapsklachten laten behandelen

De zwangerschap is een mooie periode, een klein wonder groeit in uw buik. Maar wat als u last heeft van rugpijn of andere klachten? Door de groei van de buik, het toenemende gewicht, veranderingen in houding en het zwaartepunt kan rugpijn ontstaan. Dat maakt uw zwangerschap een stuk ongemakkelijker.

Dat veel vrouwen tijdens de zwangerschap klachten hebben zoals rugpijn wil niet zeggen dat dit normaal is. Met chiropractie zorgen we dat uw lichaam optimaal functioneert en goed voorbereid is op de zwangerschap en de bevalling. Onze chiropractor Bethan Phipps is gespecialiseerd in het behandelen van zwangere vrouwen. Heel wat aanstaande moeders hebben inmiddels de weg naar haar gevonden.

Wist u dat 50% van alle zwangere vrouwen last heeft van rugpijn tijdens de zwangerschap?

Oorzaken van rug-, en bekkenpijn tijdens de zwangerschap

U wilt zoveel mogelijk genieten van uw zwangerschap, het liefst zonder klachten. Toch komen rugklachten vaak voor tijdens de zwangerschap. Waarom? Tijdens een zwangerschap verandert het lichaam om zich klaar te maken voor de baby. Er moet ruimte gecreëerd worden en daarbij verandert de lichaamshouding. Gewrichtsbanden worden zachter en het gewicht van uw buik duwt op de spieren van de onderrug. Hierdoor kunt u pijn ervaren in de rug, bekken, bil, lies en benen.

De meest voorkomende oorzaken van klachten tijdens de zwangerschap zijn:

  • Toename van gewicht waardoor extra belasting op rug en bekken
  • Veranderingen in de hormoonspiegel
  • Verkeerde houding door groeiende buik
  • Veranderingen in het bekken zoals scheefstand of blokkade

Heeft u last van klachten tijdens uw zwangerschap? Maak een afspraak

Als u klachten heeft tijdens uw zwangerschap is dat erg vervelend, maar gelukkig goed te behandelen. Het is beter om niet te wachten totdat u klachten krijgt, maar om preventief te handelen. Maak een afspraak bij Avant-Garde Chiropractie voor een behandeling tijdens de zwangerschap. Onze specialisten, gespecialiseerd in chiropractie bij zwangerschapsklachten, staan klaar om u te ondersteunen met gepersonaliseerde zorg die afgestemd is op uw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact op met onze praktijk voor meer informatie over onze behandeling bij zwangerschapsklachten en om een afspraak in te plannen. Bereik ons telefonisch via +31 (0) 23 2052188 of stuur een e-mail naar info@avantgardechiropractie.nl.

Maak een afspraak
Maak een afspraak